Ervaringen

Klanten vertellen over hun ervaringen


Hallo Carlo,

Wij hebben onze nieuwe keuken nu 2 weken in gebruik en we worden steeds enthousiaster! De keuken is supermooi en alles functioneert naar wens. Vooral de stoomoven heeft ons hart gestolen. Vanaf het eerste moment dat we bij jullie zijn binnengewandeld hadden we een goed gevoel. Vriendelijk, terzake deskundig en niet opdringerig. Jouw ontwerp sprak ons vanaf het eerste moment aan. Super ook, dat jij bij ons thuis kwam kijken om de sfeer te proeven van ons appartement. We hadden alle vertrouwen in jou en in Harry Kuys Keukens en zijn ook niet verder gaan shoppen.

Over het team wat uiteindelijk de verbouwing heeft gedaan en de keuken heeft gezet kunnen wij alleen maar lovend zijn: kundig, netjes en klantvriendelijk. Dat jij zelf mee kwam werken verbaasde ons enorm. We hadden ons afgevraagd ” zien we Carlo nog om het eindresultaat te bewonderen?” In één woord: wij zijn meer dan tevreden!

Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe keuken zetten ( als wij dat halen qua leeftijd) dan komen wij zeker weer naar jullie.

Met vriendelijke groet,

Lia van den Berg en Jan van Muijen

image2 image3image1


Onze ervaring met Kuys keukens is in een woord top!!Wij zijn heel vriendelijk door Carlo geholpen en hij adviseert heel erg goed hij luistert goed naar klant en daarop geeft hij een goed advies!!

De sfeer in showroom is warm en huiselijk iets wat ons erg aanspreekt.

De afwerking is ook goed geweest en wij zeer tevreden met het geleverde producten zowel de nieuwe fronten als de nieuwe oven!!!

Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!!

Met vriendelijke groeten,

Gérard en Marion van de Ven


Beste Harm,

De keuken ziet er prachtig uit! Bedankt voor de tips/adviezen etc.

Met vriendelijke groet,

Eric v/d Spoel


Hallo Carlo,

Het is er niet meer van gekomen om je nog persoonlijk te bedanken voor de goede zorgen in het voor traject en tijden het zetten van onze keuken. Maar bij deze heel erg bedankt. Wij zijn super blij met het eind resultaat!

Nogmaals bedankt en onze mond op mond reclame over Kuys Keukens en jou kennis en kunde loopt goed!

Groet Pim en Ivonne


Een prima keuken en goede service. Daarvoor heb ik uiteindelijk weer voor Kuys gekozen!

Groeten,

Raoul


Ondertussen hebben we heerlijk ontbeten in deze prachtige keuken en zijn hem nu aan het inrichten. Vanavond koken……yes!!

Groet,

Marian en Louis


Beste Carlo,

Bij deze wil ik je vertellen dat wij erg tevreden zijn over de aanpassingen aan onze keuken, maar vooral ook over de manier waarop jij ons hebt voorgelicht en begeleid. Je rustige en open benadering, je oog voor de wensen van je klant en de duidelijke afspraken vonden wij heel prettig.

Het was weer fijn zaken doen met de firma Kuys. Een volgende keer zal ik je zeker weer benaderen.

Hartelijke groeten,

Robert Krul


Geachte heer Kuys,

Graag wil ik u bedanken voor de snelle afhandeling van mijn bestelling.

Al meerdere keren ben ik door u uitstekend en snel geholpen, het is plezierig om in deze tijden zo een goede ervaring op te doen bij zo een bedrijf, zoals dat van u.

Hiervoor hartelijk dank,

Met vriendelijke groet,

M. Brezina


Hierbij nogmaals bedankt voor de geleverde diensten.

We zijn erg tevreden over het resultaat en de manier waarop je hebt mee kunnen werken in de planning.

Groetjes Koen van Roessel


Ons eerste huis en onze eerste keuken. Een lastige, maar leuke zoektocht. We liepen binnen bij Kuys keukens om wat ideetjes op te doen.  We werden erg vriendelijk ontvangen, en als jong stel serieus genomen. We samen met Carlo een schets maakten van de mogelijkheden. Al snel daarna ontvingen wij een zeer gedetailleerde en duidelijke offerte. Om het ook passend te krijgen binnen ons budget zijn we nog eens terug gegaan en verder gepuzzeld, we kregen hele goede tips waardoor wij onze droomkeuken konden krijgen!  De levering verliep prettig, net als de plaatsing. Kortom wij zijn erg tevreden! Ze zijn vriendelijk, meedenkend en kwalitatief zeer goed!

Groetjes, Wies 

ervaringen wies van haaren ervaringen wies van haaren 2 ervaringen wies van haaren 3


 

Ik geniet iedere dag van de keuken die bij ons geplaatst is.Met de hulp van Carlo hebben we er een mooie strakke en fijne ruimte van gemaakt.De inductiekookplaat bevalt prima evenals het composiet aanrechtblad. Alle Siemens apparatuur is zeer onderhoudsvriendelijk.

De showroom geeft een goede kijk wat jullie aan te bieden hebben,geen overbodige tierlantijntjes,daarbij ademt hij een zeer prettige sfeer uit.

Prettig is ook dat er niet gelijk iemand iets probeert te verkopen en alleen zegt ,dat als er vragen zijn je bij hem terecht kan.

We hebben de tijd genomen om een keuze te maken en na de tekening een paar keer aangepast te hebben heeft Carlo een goede prijs weggelegd.We zijn heel tevreden hoe we door Carlo geholpen zijn en ook na de plaatsing van de keuken staat hij klaar als er iets is .

De overige werkzaamheden zijn na de door ons goedgekeurde offerte zeer goed uitgevoerd door Pulles,de Zeeuw ,vd.Lee en Adrie.De samenwerking tussen deze mannen is heel goed,alles sluit heel goed op elkaar aan.

Ik denk dat een vriendin van ons daarom ook bij jullie een keuken koopt omdat wij zo over Kuys te spreken zijn.

Ik zou zeggen,ga zo door,want kwaliteit wint altijd!!!!

Groeten van

Annie en Henk Findhammer